Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, tämäkin postaus olisi pitänyt kirjoittaa jo aikaa sitten...
Kevätkauden agikisakausi päätettiin toukokuussa ja tässä raportit kisoista.

JAU:n kisat 24.5.2014

Ilma oli kuuma, mutta onneksi koiran häkin sai varjoon. Hellesää ei kyllä ole meille suosiollinen sää. Ymmärrettävästi koiralla on kuuma ja ohjaaja ei saa pääkoppaansa pidettyä kasassa (ainakaan useampaa starttia).

B-kisa (agi) Kepeillä oli sählinkiä ja toiseksi viimeinen rima tuli alas. Yliaikaakin tuli.
Muuten ihan mukavaa menoa.
AV 8,47 RV 10 TULOS 18,47 ja 3. sija

C-kisa (hyppis) hylkääntyi, kun Enja meni putken väärin (este 5). Sitten ohjaajalta loppui usko kepeillä. No siinä vähän tsemppasin itseäni ja loppurata mentiin paria estettä lukuun ottamatta.
TULOS HYL

 

enja_istuskelee1-normal.jpg


HSKH:n kisat 29.5.2014

Tällä kertaa ilma oli meille suosiollisempi eli oli vileää ja sateista. Tuomarina toimi Anne Viitanen.

A-rata (agi): Radalla mentiin puomi kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla Enja loikkasi kontaktialueen yli. Lisäksi vielä kielto aidalta, kun ohjaaja vähän hätiköi. Virheistä huolimatta radasta jäi todella hyvä fiilis.
AV 2,89 RV 15 TULOS 17,89 ja 6. sija

B-rata (hyppis): Rataantutustuessa rata tuntui todella mukavalta ja ennen rataa oli todella hyvä fiilis. Vähän tuli yliaikaa, mutta olen todella tyytyväinen rataan.
AV 1,61 RV 0 TULOS 1,61 ja 5.sija

 

Hyvillä mielin jätimme kisakentät kesän ajaksi. Treenaamme kuitenkin kesän ajan normaalisti, joten toivottavasti syksyllä se kolmas nolla tulisi. Enjahan alkaa olla jo iäkäs ja tämän vuoden jälkeen on tarkoitus jättää agility. Toisaalta haikeaa, mutta aikansa kutakin. Nyt olemme jo aloitelleet rally-tokon treenaamista ja siitä onkin tarkoitus tulla Enjan uusi harrastus,