Aamulla ei ilma lupaillut hyvää ja aamulenkki käytiinkin vesisateessa. Toivoin, että sade lakkaisi ettei Enja joutuisi sateessa kehään menemään. Kun sitten lähdimme matkaan, ei enää juurikaan satanut ja itse näyttelyssä vettä ei enää tullut ja loppupuolella aurinkokin tuli esille. Maa kyllä oli märkä, mutta se ei onneksi haitannut.

Kun saavuimme paikalle, podengot olivat juuri kehässä. Keskareita ei tällä kertaa ollut muita kun Dino ja Olivia, molemmat saivat erin. Tällä kertaa tuomari valitsi Dinon ropiksi ja Olivia oli näinollen VSP. Onnea Tintille!

Omassa kehässä oli tuomarina Hanne Laine Jensen Tanskasta ja tuntui olevan aika tiukka linja. Kun siinä uroksia seurasin, rupesi jännittämään mikä mahtaa Enjan tuomio olla. Kehä meni todella nopeasti ja oma vuoromme tuli nopeasti. Avoimessa luokassa narttuja oli kolme. Siinä yleissilmäyksen tehdessäni, huomasin, että Enja oli niistä karvaisin. Enja esiintyi nätisti, vaikka minä panikoinkin. En kyllä meinannut uskoa todeksi, kun kuulin Enjan saaneen erin. Kilpailuluokassa Enja tuli toiseksi. Vain kolme narttua sai erin ja Enja oli tällä kertaa PN2 kera varasertin. Paras narttu oli Lumiturpa Lapinlikka, joka valioitui ja oli lopulta VSP. Rop oli avo-luokan voittanut uros Pyry.

Ennen kotiin lähtöä vielä hiukan kiertelimme ja ostimme Enjalle ja Tarulle possunkorvat. Kyllä olen tyytyväinen Enjaan, taas kerran :) Seuraava koitos onkin jo viikon päästä Porvoossa, saa nähdä miten siellä menee...