Kävimme Tarun kanssa tänään Mäntsälässä mätsärissä. Kun kerran Turkuun mennään, niin ajattelin, että sitä ennen pitäisi treenatakin ja mikäpä parempi paikka treenailla kuin mätsi. Jotta treeniä saataisiin mahdollisimman paljon ilmoittauduin myös sennukisaan.

Paikan päällä saimme huomata, ettemme todellakaan olleet ainoita mätsiin lähtijöitä. Pieniä koiria oli ilmoitettu yli 100! No eipä auttanut muu kuin kiltisti odottaa omaa vuoroa. Kun Tarun vuoro vihdoin koitti oli jo monta tuntia mennyt. Parinamme oli sk pieni portugalinpodengo. Taru esiintyi nätisti ja sai punaisen nauhan. Seuraavaksi riensimmekin sennukehään ja siellä todellakin pääsimme treenamaan esiintymistä :) Pääsimme jatkoon ja sitten olikin vuorossa punaisten kehä, jossa emme tällä kertaa pärjänneet. Tintti pääsi Topy-silkin kanssa jatkoon, mutta tällä sijoitukset menivät muille. Tässä vaiheessa oli jo kotiinlähtö mielessä, enkä ollut yhtään pahoillani, ettei sennukisassa enää jatkoon päästy. Suoraan sennukehästä pakkaamaan kamat kasat ja Mäkin kautta kotia....

Tavoitteet toteutuivat ja saatiin treeniä sekä koira että omistaja.Toivottavasti reissusta oli jotain hyötyäkin... se nähtäneen parin viikon päästä Turussa ;)