Tänään oli jälleen aikainen aamuherätys, sillä vuorossa oli HSKH:n kisat Purina-Areenalla. Oman seuran kisojen kyseessä ollessa, tuli tällä kertaa myös työskenneltyä ja välissä käytiin Enjan kanssa radalla.

Tällä kertaa oli vuorossa perusrata ja tuomarina toimi Kari Jalonen. Rataantutustessa vähän pohdin muistanko miten rata menee, mutta eipä siellä oikeastaan mitään varsinaisia "ansoja" ollut. Radalla oli keinu ja putkia, joiden oletin olevan Enjalle ongelmaksi. Toisin kuitenkin kävi...

Lähdössä Enja hiukan varasti, mutta eipä tuo haitannut, kun kerkesin hyvin mukaan. Keinu sujui ongelmitta, eikä putketkaan aiheuttaneet ongelmia tällä kertaa. Puomille asti meni hyvin, mutta Enja taisi astua harhaan tms. ja putosi puomilta. Siinä hetken ajan pohdin jatkaako vai ei, mutta ei Enjaa näyttänyt sattuneen, joten jatkoimme eteen päin tosin vauhtia en enää yrittänyt pitää kovana. Yhdeltä aidalta tuli kielto ja kepeiltä tuli harmittava virhe, kun Enja jätti yhden välin pujottelematta. Sen jälkeen a:lta saatiin taas vauhtia ja loppurata menikin taas vauhdikkaammin ja pääsimme maaliin.

Vaikka vauhtia ei sattuneesta syystä ollut, olin varsin tyytyväinen suoritukseemme, saimmehan ensimmäisen tuloksemme :)

Suoritusaika: 87.53 s
Ihanneaika: 48 s
Ratavirheet: kielto puomi, kielto aita, 5 kepit
Tulos: 54,53 (11.sija)