Tänään oli OjankoCupin toinen osakilpailu ja tokihan meidän piti taas mennä kisaamaan. Ilma oli kaunis ja vähän jännitti miten Enja jaksaa.

Rataa rakentaessa tuli jo ensisilmäys rataan, joka vaikutti mukavalta, mutta putkia siellä piisasi. Esteitä oli kaikkiaan 19.

Nyt kokeilimme Enjan kanssa uutta taktiikkaa motivaation ylläpitämikseksi. Niinpä Enja sai odotella boxissa, kunnes maxit olivat lopussa. Sitten vielä Enjalle vettä selkään, ettei kuumuus haittaisi. Vielä muutama este mentiin lämmittelyksi ja eikun radalle...

Tällä kertaa jo lähdössä Enja oli skarpimpi ja kuunteli minun ohjeitani. Ensimmäiset kaksi aitaa, puomi ja putki menivät hyvin. Sitten Enja keksi hypyn sijasta mennä a:lle. No tämän harharetken jälkeen kolme aitaa sujuivat hyvin, mutta sitten valitettavasti putken väärästä päästä sisään. Toinen putki meni ongelmitta, samoin muuri. Sitten päästiin (jälleen) a:lle ja siitä putkeen, jonka jälkeen oli kolme aitaa. Mutkalla oleva putkikin sujui ongelmitta ja pituus ja aita myös. Viimeinen aita ei Enjan mielestä tainnut olla kiva, kun se ei sitä enää olisi halunnut suorittaa.

Aikaa kului taas; viimeisellä esteellä taisi aikaa kulua paljon.
Muuten Enjalla oli vauhtia ja intoa. Itse olin tyytyväinen suoritukseemme, vaikkei se tuloslistalla ollutkaan kummoinen.

Tuomari: Kari Mankinen
ihanneaika: 53s
suoritusaika: 111.32s
ratavirheet: HYL 10, HYL 10, aita 5, aita 5 =30
TULOS: 88.3 15. sija


Enja radalla