...tai ainakin osalla ja lopuilla on hampaat tuloillaan. Tytön suusta löytyi jo varsin vakuuttava purukalusto, kun kyseessä on kolmiviikkoinen koiranpentu. Jollakulla pojalla näkyi olevan kulmurit myös, mutta enpä enää muista kenen suusta ne pilkottikaan.

Tosiaan pennut kehittyvät huimaan tahtiin ja nyt ne ovat jo varsin tomeria nappuloita. Ruokaa maistellaan reippaasti, vaikka edelleen se emonmaito on parasta lasten mielestä. Pennut ovat jo päässeet tutustumaan maailmaan pentulaatikon ulkopuolella, ja seikkailuhalua piisaa ainakin yhdellä pojalla ihan riittämiin.

Pentujen ulkoisista piirteistä alkaa tulla selvempiä ja aika hyvin lapsoset jo erottaa toisistaan vaan katsomalla, ilman että tarvitsee kurkata masupuolelle. Tyttöhän on erottunut jo pitkään joukosta värinsä takia. Nyt näyttäisi, että tytöllä ja kahdella pojalla on rillit ja yhdelle pojalle on ilmestynyt ns. valesilmät. Yksi poika on ainakin vielä todella tumma, mutta on silläkin pieni valkoinen pilkku rinnassa.

Pentujen kehityksen seuraaminen on kyllä todella mielenkiintoista ja kehitys on kyllä nopeaa. Ei kyllä uskoisi että muutama viikko sitten nuo penskat olivat vain avuttomia rääpäleitä.