Tänään oli Enjan vuoro päästä pitkästä aikaa näyttelyyn. Matkaan lähdimme seiskan jälkeen, kun lapinkoirat olivat kehässään ensimmäisenä esiintymisvuorossa. Lapinkoiria oli ilmoitettu 32, joten jokunen tovi kului ennen Enjan vuoroa. Ilma oli nätti; enpä muista että Karjaan näyttelyssä olisi huonoa ilmaa ollutkaan. Enja pääsi testaamaan kevythäkkiä ja hyvin se tuntui siellä viihtyvän, ilmeisesti hyvä näkyvyys on Enjan mieleen.

Tuomarina toimi meille uusi tuttavuus Jaana Hartus. Vaikka edellisestä näyttelystä (Karjaa -08) oli vuosi, Enja kyllä muisti miten kehässä ollaan. Tällä kertaa tuloksena oli avo EH3, johon olen hyvin tyytyväinen :) Enja on nimittäin ollut ruoka-aikaan kotosalla ja se kyllä näkyy... Tässä Enjan arvostelu:
"Erittäin hyvätyyppinen. Pitkälinjainen narttu, joka esiintyy tänään hieman tuhdissa kunnossa, joka saa rungon näyttämään raskaalta. Erittäin hyvä pää. Hieman pitkä lanneosa. Hyvät kulmaukset ja sivuliikkeet, ahdas takaa."


Enja liikkeessä


Kun lapinkoirat oli arvosteltu siirryin tipsukehälle, jossa oli menossa narttujen avoin luokka.
Loppuaika kuluikin sitten tipsukehällä ja sitten vielä kävimme ostamassa Enjalle uuden pannan ja sitten suuntasimmekin jo kotia kohti. Mukava päivä tuli jälleen kerran vietettyä näyttelyssä :)