Blogi on viettänyt hiljaiseloa viime aikoina, mutta eipä kummempia ole tässä tapahtunut.

Enjan kanssa olemme käyneet agilitytreeneissä ja nyt intoa taas löytynyt, voi painonpudotuksella olla jotain tekemistä asian kanssa ;) Kisoihin emme ole enää tänä vuonna suuntaamassa, mutta ensi vuonna sitten uudet kujeet...

Tässä muuten Enjan kuva erkkarista... sieltä löytyy monen muun lappalaiskoiran kuvia myös :)
lappalaiskoirat.kuvat.fi/kuvat/Erkkari_Jyvaskyla_09/slkn+Fidelis+Pikku+Apulainen+1+TV.JPG

Runon kanssa kävimme 29.11 mätsärissä harjoittelemassa kehäkäyttäytymistä. Tuloksena tällä kertaa sininen nauha. Tähän tulokseen olen todella tyytyväinen, sillä saimme kyllä kunnolla harjoiteltua kehässä olemista ja tuomari antoi meille aikaa, mikä on ehdottoman tärkeää :) Nyt sitten odotellaan uusia koitoksia, keväällä olisi tarkoitus käydä ihan virallisissakin näytelmissä kokeilemassa miten meitin käy.

Viime viikonloppu (12.-13.12) kului koiramaisissa tunnelmissa V-09- ja PohjV-09-näyttelyissä. Vaikka paljon viikonlopun aikana kerkesin koiria ja ihmisiä nähdä, tuntui jällen kerran aika loppuvan kesken. Kiitos kaikille seurasta (erityisesti Jasmin!) Messari on kyllä sellainen tapahtuma, ettei sitä voi jättää väliin.

Nyt sitten odotellaan joulua ja uutta vuotta. Ensi vuodeksi onkin luvassa kaikenlaista koiramaista puuhaa... mutta niistä sitten enemmän myöhemmin.