Syksy on saapunut, sen kyllä huomasi Kouvolassa. Lapinkoirien arvostelu alkoi kello 9.00 ja aamulla oli viileää ja arvostelun aikana tihutti vettäkin pariin otteeseen. Tällä kertaa olin ilmoittanut Runon Tapio Kakon syyniin.

Runo kisasi nuorten luokassa kahden muun kanssa. Etukäteen minua jännitti, miten kehässä käyminen sujuisi. Aiemminhan Runo on aristellut tuomaria ja ryhmäliikkeissä sillä on ollut ongelmia. Tällä kertaa Runo juoksi kahden muun välissä ja se juoksi nätisti välittämättä muista.

Yksilöarvostelukin meni hienosti. Runo antoi tutkia itseänsä, liikkui mukavasti ja seisoi hienosti.
Tosin kärsivällisyyttä neidille tarvitsisi vielä hiukan, sillä arvostelu kesti ja Runo alkoi vaatimaan herkkua haukkumalla. Tosin emänsä on ihan samanlainen...

Tuloksena tänään Runolle NUO H ja seuraavanlainen arvostelu:

Kokonaiskuvaltaan hyvä. Hieman pitkä narttu, jonka saisi esittää lihavammassa kunnossa. Kapea, pitkänomainen pää, liian loiva otsapenger. Liian ylöskiinnittyneet suuret korvat. Hyvät etukulmaukset, hieman jo voimakkaat takakulmaukset. Hieman pysty lantio ja lanneosa. Hieman pehmeä harva karva, pohjavilla puuttuu. Kevyt liikunta. Miellyttävä luonne.

Olen todella tyytyväinen Runoon ja kunhan massaa & turkkia tulee, niin kaipa täytyy viedä sitä jälleen näytille.