Perjantai-illan ratoksi päätimme lähteä Riihimäelle epiksiin Enjan ja Myyn kanssa.
Mahtoikohan porukka olla Kuopiossa näytelmissä, sillä eipä osallistujia huimasti ollut.
Otin molemmille kaksi starttia; Enjan luokka oli medikisaavat ja Myy meni minimölleihin.

Enjan vuoro oli ensiksi. Radalla oli takaakiertoja yms. kikkailua. Valitettavasti vaan Enjan into lopahti keppeihin, jotka olivat kuudentena esteenä radalla. Sen jälkeen oli taas kerran haihattelua ja vauhti katosi.
Tiedostin jo ekan radan aikana, että jännitän taas ja Enjahan paineistuu siitä.
Toiselle radalle yritin itseäni tsempata sopivaan mielialaan ja ilmeisesti se onnistui jotenkuten, sillä suoritus oli parempi kuin ekalla kerralla. Tosin kuumuus verotti osansa, eikä toiseltakaan radalta saatu tulosta.
Enjalle siis kaksi hylkyä. Selkeästi kepit pitää saada niin varmoiksi, että ne menee paineenkin alla!

Myyn kanssa mulla on ihan erilainen asenne, sen kun saisi päälle Enjankin kanssa...
Möllien rata oli suht' yksinkertainen, ainoa vaikeampi kohta oli mutkaputki, jolle mentiin kahteen kertaa. Myy aloitti hienosti, mutta ensimmäinen ongelma oli nelosesteenä ollut pussi. Ei se sinne mennyt... mikä eri kyllä minua yllättänyt, sillä emme ole pussia paljoa treenanneet. Myy kyllä pinkoo ja kun vielä oppisin sitä ohjaamaan, niin varmaan hyvä tulisi. Toisella kerralla taisi Myytäkin vaivata väsymys, kun se ei kulkenut ihan niin hyvin kuin ekalla kerralla ja kieltoja rapisi... Noh, eipä minulla mitään odotuksia ollut ja yllätys olikin aika suuri, kun Myy sijoittui toiseksi. Syynä ei ollut meidän tulos (62.56), vaan vähäinen osallistujamäärä...

Siinähän se ilta kului ja mukavaa oli, vaikka tuli taas todettua, että treeniä kaivataan... joten jatkamme harjoituksia.