Tällä kertaa treenattiin irtoamista. Ratapiirros täällä. Irtoamista harjoiteltiin pätkällä 5-9, alkaen ensin renkaasta. Eipä Enjalla kestänyt kauaa tajuta jutun juonta, kun renkaan takana oli namia tarjolla, joten hyvinhän se sitten irtosi. Kunpa kisoissakin olisi suoran päässä herkkua odottamassa. Silmänisku

Alkupätkällä 1-5 treenikohteena oli kepit. Ensin kuljin keppien vasemmalta puolelta ja sitten oikealta ja tarkoitus oli tehdä takaaleikkaus keppien ja aidan välissä. Enjalle takaaleikkaukset ovat haastavia, mutta kun aidan takana oli herkkua tarjolla, niin ei se enää miettinyt missä minä menen... Lopuksi teimme koko pätkän.

Itsenäisesti treenasimme putkea, tarkoitus oli treenata työntöjä ja vetoja. Työnnöt eivät tuntuneet oikein onnistuvan, mutta lopuksi treenasin vielä pimeää putkikulmaa ja se sujui kivasti.

Seuraavat treenit ovatkin jo 4.12, kun menemme Sari Vähäniityn koulutukseen. Olen odottanut sitä jo innolla. Viime talvena (olisikohan ollut alkuvuodesta) olimme kerran Sarin koulutuksessa ja tykkäsin kovasti, joten on mukavaa päästä uudelleen hänen koulutettavakseen.