Tänään oli kaunis ja lämmin päivä. Oliko sää kenties syynä, kun Ojankoon oli tullut runsaasti koirakoita kisamaan epiksiin. Itselläni oli tällä kertaa mukana Enja, joka kisasi medikisaavissa.

Levannon Matti oli tehnyt suht' sykeröisen radan, jossa oli paha ansapaikkakin.
Me otimme kaksi starttia. Ensimmäisen radan lähdössä Enja nuuskutteli, joten lähtö meni pipariksi. No kävin hakemassa koiran ja otimme lentävän lähdön ja sitten alkoi sujumaan. Tuloksena oli valitettavasti hylky, kun Enja sujahti putkeen puomin sijasta. Hienoa tällä radalla oli kepit; se alkaa jo näyttää pujottelulta :) Vaikka omasta mielestä välillä ohjaus vähän tökki; videolla näyttää yllättävän sujuvalta.

Toisella radalla oli pyrkimys korjata ohjata Enjaa tarkemmin puomille, ettei se taas menisi putkeen.
Valitettavasti vauhti hiipui ja kepeiltä tuli kielto väärästä sisäänmenosta, kuitenkin itse pujottelu taas hienoa. Olen tosi ylpeä, sillä tällä kertaa Enja meni hienosti puomin. Keinulta tuli valitettava kontaktivirhe, mutta rata päästiin loppuun! Tavoitekin tuli saavutettua, sillä virheistä ja yliajasta huolimatta saimme tuloksen :D Tulos 27,65 ja 8.sija ei kovin kummoinen siis, mutta meille suuri saavutus.

Mitä opimme tällä kertaa... Samat vanhat jutut kaipaavat korjaamista. Edelleen ohjaajan tulee petrata keskittymisessä ja ohjaamisessa. Kepeistä pitäisi harjoitella sisäänmenoja, itse pujottelu jo alkaa sujua. Sitten kontaktit... Enja näköjään kaipaa muistuttelua: varsinkin keinulla.