Syyskuun tavoitteena on kisata ahkerasti, joten ensimmäinen koitos oli jo lauantaina 3.9. Osallistuimme ATD:n & HAU:n Syysskaboihin Purinan kentällä. A-kisassa tuomarina toimi Zeljko Gora; rata oli helpon näköinen ja vain 16 oli radalla eli ihanneaikakaan ei kuulostanut pahalta. No jännitys kuitenkin pääsi iskemään ja muuten varsin sujuva rata töksähti keppeihin (9). Sähläyksen takia kepeiltä tuli 15 virhepistettä, ja aikaa kului. Muuten rata sujui hyvin ja jännityskin siinä laukesi. TULOS 33,13 ja 8. sija. B-kisan tuomaroi Seppo Savikko ja rataprofiili oli kiemuraisempi kuin Goran radalla. Rata taisi sopia meille, sillä suoritimme radan virheettömästi tosin yliajalla. TULOS 4,88ja 2. sija. Olin tyytyväinen päivän suoritukseen, joten seuraavana päivänä oli hyvä jatkaa urakkaa.

Sunnuntaina 4.9 jatkoimme kisaurakkaa D-kisassa Esa Muotkan radalla. Rataprofiili oli meille sopiva, mutta valitettavasti tuli yksi kielto, kun en ohjannut tarpeeksi tarkasti yhtä aitaa. Aikaa saimme taas kulumaan turhan paljon. TULOS 19,06 ja 6. sija. E-kisan tuomaroi edelliseltä päivältä tuttu Zeljko Gora. Rata oli jälleen suoraviivainen, Virheitä kuitenkin tuli 15 pisteen edestä ja aikaa kului. TULOS 27,28 ja 5. sija.

Perjantaina 8.9 kävimme Enjan kanssa TehisCupin toisessa osakilpailussa. Rata oli mielestäni vaikea, aikamoista sähläystä meidän eteneminen oli, varsinkin toisella startilla. Enja taisi olla väsynyt ja turhan nälkäinen, sillä se ei jaksanut keskittyä. Tulosten tullessa olin yllättänyt, ettei ratavirheitä ollut enempää ja molemmilta radoilta tuli kuitenkin tulos. Ihan penkin alle menneen tokan startin jälkeen  kävin vielä toisella kentällä tekemässä pienen treenin, jotta sain Enjan palkattua hyvistä suorituksista. Vähän fiilis kyllä laski, kun sunnuntaina oli luvassa seuraavat kisat.