Torstai-iltana suuntasimme Ojankoon syksyn TehisCupin ensimmäiseen osakilpailuun. Mukana olivat Enja ja Myy. Ensin oli vuorossa minimöllit. Ennen radalle menoa kävin kokeilemassa miten Myy tällä kertaa menee. Sillä oli vauhtia ja se teki taas omaa rataa.  Eli radalle tuli tavoitteeksi yrittää pitää koira hanskassa. Aiemmin päivällä oli satanut ja tietysti putket olivat märkiä eli odotukset ei kovin korkealla olleet. Myy aloitti vauhdikkaasti, mutta putket tökki, ja kun musta putki olisi pitänyt suorittaa uudestaan, kävi Myy moikkaamassa ratatyöntekijää. Myy vielä palasi mun luokse, mutta kun huomasi, että sinne mustaan putkeen käskytän, niin se otti hatkat. Se juoksi kehän laidalle ja hyppäsi penkille ja sitten muurin kappaleen päälle ja siihen se jäi istumaan. Kun se huomasi, että tulen sitä hakemaan, se meni pussiin piiloon. No siihen loppui se rata ja Myy tuli radalta pois kainalossani. Toista starttia odotellessani treenattiin putkea, ja se jopa alkoi sujumaan. Toisella startilla ajattelin jättää putket suosiolla väliin, jos Myytä ei kiinnosta. No eipä sitä muutenkaan agility oikein kiinnostanut ja piti kaivaa herkkua taskusta, jotta neiti suostuisi liikkumaan. No a oli Myyn mielestä kiva ja sinne se karkasi kerran. No tällä kertaa sentään ei tarvinnut neitiä kantaa pois radalta, vaan tuli itse maaliin.

Tästä sitten suoraan medikisaavien rataantutustumiseen. En kerinnyt yhtään seurata minikisaavia, mutta onneksi pystyin keskittymään hyvin rataantutustumiseen. Rata oli aikamoista kieputusta, jo kakkoseste mentiin takaa. Enja oli toinen lähtijä ja tokalla esteellä tuli turhan pitkä kaarros. En kerinnytkään tehdä pers'jättöä puomin jälkeen, kuten olin suunnitellut, joten Enja sujahti väärään päähän putkea. Muuten aika ok rata, ainakin yksi kielto tuli aidalta kun ohjasin huonosti. Toiselle startille päätin tsempata ja vaihdoin suunnitelmaa, että menen puomin toiselta puolelta. Se olikin fiksu veto ja toinen yritys oli paljon sujuvampi kokonaisuudessaan. Tuloksena puhdas rata ja yliaikaa (11.89). Se oikeutti viidenteen sijaan ja kolmeen TehisCup-pisteeseen.

Myyn kanssa kävimme vielä lopuksi tekemässä muutaman kivan esteen, jotta molemmille jäi hyvä mieli. Myyn törttöilystä huolimatta jäi hyvä mieli kisoista ja kaipa täytyy mennä Enjan kanssa uudelleenkin. Jos Myy pääsee mukaan, niin pitää nyt viimein mun uskoa, etten ota sille kuin yhden startin, kaksi on sille aivan liikaa. Niin ja kisoissa oli myös ryhmäläisiäni; minimölleissä kisanneet pääsivät kumpikin pisteillä, onnea!