Kävimme tänään Enjan kanssa Riihimäellä kisaamassa yhden startin verran. Tuomarina toiminut Rauno Virta oli suunnittellut sujuvan oloisen hyppyradan ja ihanneaika oli 40 sekunttia. Rataantutustumisessa minua mietitytti oikeastaan loppupätkä; pussin jälkeen olisi pitänyt tehdä takaaleikkaus, jotta pääsisi suorinta tietä maaliin. Enjahan ei kestä takaaleikkauksia aidoilla ja mietin siihen pers'jättöä, mutta epäilin, että kerkeänkö vai pitäisikö suosiolla juosta samaa puolta maaliin saakka.

Meidän vuoromme oli kuudentena ja alku sujui todella hyvin. Muurin (4) jälkeen oli kepit ja Enja meni ohi aloitusvälistä, lisäksi saimme vielä vitosen kepeiltä, mutta onneksi ne sujui tällä kertaa paremmin kuin monesti ennen. Kepeiltä mentiin putkeen ja siinä takakaarteessa kaikki tuntui sujuvan aivan kuten pitikin. Aivan mahtava fiilis oli kun koira vaan meni ja tuntui kuin se lukisi ajatuksiani. Näinhän se ihannetilanteessa pitäisi mennä... Pussiinkin Enja syöksyi epäröimättä (useat koirat jostain syystä vierastivat pussia ja ainakin mineissä monen matka katkesi siihen), mutta pussin jälkeen meinasin jyrätä Enjan, kun yritin pers'jättöä - tietysti myöhässä. No siinä sitten lennossa vaihdoin suunnitelmaan B, eli jatkoimme ilman puolenvaihtoa maaliin. Yliajan puolelle mentiin taas ja kepeiltä tuli kymppi eli TULOS 21,08 ja 5. sija.

Viikon päästä on taas hyppyrata ja marraskuulle on suunnitelmissa parit kisat. Siinä sitten on tämän vuoden kisat. Nyt jo voi sanoa, että kehitystä on tapahtunut. Tämän vuoden teemana on ollut opetella kisaamaan. Syksyn tavoite; nolla on ollut jo todella lähellä. Keväällä teimme ensimmäisen yliaikanollan ja syksyllä olemme tehneet 3 yliaikanollaa. Tästä on hyvä jatkaa. Hymy