Tällä kertaa vuorossa oli kaksi agirataa ja tuomarina toimi Anne Savioja. Lauantaiaamuna herääminen on joskus hankalaa ja paikalle saavuimme erinäisistä syistä johtuen myöhässä. Onneksi myös järjestäjät olivat hiukan myöhässä, joten kerkesin juuri rataantutustumiseen.

A-rata alkoi hyppysuoralla, jonka jälkeen oli tiukka käännös aidan kautta kepeille. Rataantutustumisessa rata vaikutti mukavalle. Valitettavasti vain kohtalomme oli hylky toisella esteellä. En tainnut ohjata riittävän selkeästi toista aitaa, kun ajattelin, että tietysti koira suorittaa suorassa linjassa olevat esteet. Noh Enja juoksi ohi ja kun yritin korjata asiaa, niin se hyppäsi aidan väärästä suunnasta. No siinä meni fiilis. Kepit kyllä meni tosi hienosti, mutta niiden jälkeen ohjaaminen unohtuu ja Enja menee ohi putkesta ja hetken päästä ohi keinusta. Siinä sitten skarppaan ja loppurata meneekin jo ihan sujuvasti. Niin ja keskittyminen loppui toiseksi viimeisellä esteellä, joten viimeisestä aidasta Enja tulee taas ohi. Kyllä harmitti radan jälkeen. Eniten jäi hampaankoloon kaivelemaan kohta 3-4 (jota ennen meidän hylky jo tuli), nimittäin tuo kohta koitui monien koirakoiden kohtaloksi. Ehkä pitää vielä rakentaa tuo rata ja kokeilla uudelleen.

B-radalle päätin mennä paremmalla tsempillä. Ratapohja oli lähes sama kuin a-radalla (mm. keinun tilalla pussi ja renkaan tilalla aita) Tällä kertaa lähtö oli toisella puolella ja rataantutustumisessa tämäkin rata tuntui mukavalta. Tällä radalla meidän meno oli ihan erilaista kuin a-radalla. Yhden hypyn jälkeen tuli turhan pitkä kaarros, mutta muuten kepeille (15) asti sujuvaa rataa. Kepeiltä tuli vitonen kun yksi väli meinasi jäädä pujottelematta. Loppupätkä sujui mukavasti. Yliaikaa tuli tällä kertaa reilu kuusi sekunttia. Eli TULOS 11,20 ja 6. sija.

Loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen suoritukseemme. Pitäisi vaan muistaa aina ohjata koiraa, vaikka olisi hylkykin tullut. Keppitreeniä tarvitsemme edelleen ja paljon. Niin ja estesuoratkin pitää näköjään ottaa treenattavaksi. No nämä olivat tämän vuoden viimeiset viralliset kisat eli ensi vuonna sitten taas uudella innolla.