Koska tarkoituksenani on saada Myy kisakuntoon kesän aikana, menimme epiksiin kokeilemaan kuinka kisaaminen nyt sujuu. Talvikaudenhan olemme treenanneet hallissa, joten ulkokenttä pitkästä aikaa olisi voinut olla Myylle jännä juttu. Ilmoitin meidät kahteen starttiin mölliradalle, joka tällä kertaa oli hyppyrata.

Ensimmäinen startti lähti hyvin käyntiin ja Myy liikkui kivasti. Ensimmäinen ongelma tuli esteen 12 jälkeen, kun Myy näki putken, jonne ei olisi pitänyt mennä. Siinä meni ohjaajaltakin hiukan pasmat sekaisin, mutta sentään pääsimme jatkamaan. Toinen hylky saatiin radan loppupuolella, kun ohjaaja oli myöhässä ja Myy luki rataa itse. No maaliin pääsimme ja kun olemme möllejä, ei ne kaksi hylkyä ja yliaika estäneet tuloksen saamista.

VIDEO 1. startti

Toinen startti meni alussa myös mukavasti ja ongelmat olivat samoissa kohdissa kuin ensimmäisessä startissa. Myyn mielestä ohjasin väärää rataa, joten sen piti pitää mietintätauot. Hirmuisen houkuttelun ja maanittelun jälkeen neiti hyppäsi mielestään väärät esteet ja pääsimme maaliin. Vaikka tältä radalta tuli vain kaksi kieltoa, Myyn pohdinnassa kului niin paljon aikaa, että eka startti oli silti tuloslistalla korkeammalla...

VIDEO 2. startti

Edistystä on talven aikana selkeästi tapahtunut. Tällä kertaa Myy tuli maaliin ja suoritti kaikki esteet. Yhteistyömmekin on parantunut huimasti. Vielä ohjaajan pitäisi muistaa skarpata, pieninkin herpahdus, niin Myy tekee omat ratkaisunsa. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin :)