Matkasimme Enjan kanssa erkkariin Siilinjärvelle. Näyttelyhommista on ollut taukoa, kun olemme keskittyneet agilityyn, niin minua hiukan jännitti miten Enja esiintyy. No eipä se paljoa treeniä kaivannut, kun seisominen alkoi taas sujua. Oikeassa on sananlasku "minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa". 

Ilma suosi, vaikka lämpötila taisi olla juuri ja juuri plussan puolella, aurinko lämmitti mukavasti. Ennen Enjan vuoroa kuvasin kehää ja ihailin paikalle saapuneita kauniita koiria. Enjan esiintyminen oli tällä kertaa kaunista, eikä se yksilöarvostelussa haukkunut, vaan malttoi kauniisti seistä. Tähän olen erittäin tyytyväinen, sillä aiemmin Enja on kehässä tylsistyessään ruvennut haukkuen vaatimaan herkkua.

 

enja_erkkarissa5-normal.jpg
Enja kehässä

ARVOSTELU: Tuomari Maija Mäkinen 
"Miltei 8 v. Hyväkuntoinen narttu, joka saisi olla lyhyempi rungoltaan. Selvästi pitkä vaikutelma. Hyvä pää, karvaiset korvat, kauniit silmät. Oikea purenta. Hyvä kaula ja niska. Etuosa voisi olla paremmin kulmautunut. Sopivasti kulmautunut takaa. Hyvä rintakehä, pitkä lanne. Sopiva luusto. Tänään hieman makaava karva. Liikkuu tasapainoisesti sivusta, ahtaasti takaa. Pystyssä kannettu häntä. Hyvä käytös. Esiintyy mallikkaasti." AVO H

Vaikka reissu oli rankka, se oli sen arvoista. Erkkarissa on aina oma tunnelmansa.
Seuraavassa näyttelyssä Enja kisaakin jo veteraaneissa.