Kiirettä on pitänyt ja blogin päivittäminen on jäänyt. No emmepä mitään kummempia ole tehneetkään. Jos nyt emännälläkin olisi aikaa enemmän touhuiluun ja jopa blogin pitämiseen.

Kisoissa olemme toki käyneet: 14.4. kisasimme oman seuramme kisoissa Ojangossa ja 28.4. oli vuorossa Citybelgien kisat Purinalla.


HSKH:n kisoista sain tällä kertaa jopa videomateriaalia.

Video A-RATA

A-radalla (hyppis) Enja lähti liikenteesen omia aikojaan ja tuli aidan ohi, joten siitä tuli ensimmäinen kielto. Kaksi muuta kieltoa tuli, kun ohjaajalla oli liian kiire eli tuloksena hylky. Muuten kuitenkin ihan sujuvaa menoja ja kepit meni paremmin kuin yleensä.

Video B-RATA

B-radalla (agi) ohjaaja oli ihan pihalla, onneksi sitä ei videolta huomaa. Vitonen tuli kepeiltä, kun yksi väli jäi pujottelematta. RV 5 AV 7,01 TULOS 12,01 ja 6. sija


Purinalla kisasimme kahden agilityradan verran. Niistä ei jäänyt jälkipolville juurikaan kerrottavaa. Kuitenkin olen tyytyväinen kisoihin, sillä Enjalla oli intoa. Tosin se johti rimojen pudottamiseen ja kun siihen lisätään ohjaajan epätarkkuus, oli aika ihme, että ensimmäiseltä radalta tuli tuloskin. Tokalla radalla into jatkui ja Enja jälleen varasti lähdössä, onneksi sentään hyppäsi aidan. Tällä radalla ei sentään rimat lennelleet, mutta kieltoja tuli kolme kappaletta eli tuloksena hylky. 

enjula_kivella-normal.jpg

Vaikka meno oli tänään aika päätöntä sekä koiran että ohjaajan osalta, kyllä positiivisia puolia löytyi. Kepit alkavat jo sujua paremmin, sisäänmenot tuottavat vielä ongelmia. Todella ylpeä olen Enjan innosta, tänään näki hyvin, miten se nautti radalla olosta. Paljon on töitä tehty, että tähän on päästy. Tuloksilla oli pohjimmiltaan ole väliä, jos radalla on kivaa sekä koiralla että ohjaajalla ja tänään oli sellainen päivä.