Helatorstaina suuntasimme Enjan kanssa aamusta Ojankoon. Aamulla satoi vettäkin, mutta sehän ei lappalaista haittaa ja sade loppui jo ennen kuin kisat pääsivät alkamaan.

A-rata (agility) oli suoraviivainen ja mukavanoloinen rata. Etenemäkin oli kohtuullinen eli 3 m/s. Enja oli hyvässä vireessä ja sillä riitti vauhtia. Pientä hutilointia tuli matkan varrella, sillä muurin palikka putosi ja myös sitä seuraavan aidan rima. Kepit meni sujuvasti. Paras asia radalla oli aika! Siinä ei enää ajatellut "entä jos ei olisi tullut ratavirheitä", ihanneaikaan ehtiminen oli jo suuri voitto. Ehkä se nolla on meille mahdollinen...
RV 10 AV -2,56 TULOS 10 ja 6. sija

VIDEO A-rata

B-rata (hyppis) näytti hyvin mutkaiselta ja haastavaltakin agiradan jälkeen. Jälleen kerran kohtaloksemme koitui väärä putken pää. Kepeillä oli taas vaihteeksi tahmeaa menoa, mutta muuten ihan ok hyllyrata. Hyllyn takia emme saaneet aikaa, mutta ilmeisesti se oli kuitenkin lähellä ihanneaikaa. 
TULOS HYL

Vaikka tulokset eivät olleet kummoisia, nämä kisat kohensivat agilityintoa roimasti. Välillä olen jo miettinyt, mitä järkeä meidän on kisata ja melkein jätin ilmoittamatta näihin kisoihin. Näköjään Enjaltakin löytyy vauhtia, valitettavasti ei ole tiedossa kisoja vähään aikaan. Kai täytyy kesäkuussa kokeilla, jos vaikka ei olisi vielä liian kuuma. Viimeistään sitten syksyllä taas uudella innolla.