Viime viikonloppu oli koiratapahtumia täynnä.

Aikaisin lauantaiaamuna lähdimme Tarun kanssa junalla kohti Tamperetta.
Olimme paikalla hyvissä ajoin ja tuomari oli aika hidas, joten aika pitkälti päivä oli odottelua. Karkkarikääpiöitä oli ilmoitettu yhdeksän ja Taru oli ainoa veteraani.

Tuomari Barbara Ruth Smith arvioi Tarua näin:
Femine head. Could have a stronger muzzle. Rather dirty teeth. Excellent neck. Well angulated front. Good body length. Moving a bit high in the rear and a bit loose from the front, ok from the side.  
VET ERI1 ROP-VET

taru_haistelee-normal.jpg
Taru mielipuuhassaan

Sunnuntaina oli Enjan vuoro päästä reissuun, joka suuntautui tällä kertaa Purina Areenalle. Meillä oli kaksi starttia agilityradoilla, joista toinen oli sisällä hallissa ja toinen ulkokentällä. Meillä kävi hyvä tuuri sään suhteen, sillä vesikuuron aikaan olimme sisällä hallissa odottamassa rataantutustumisen alkamista ja kun oli toisen radan vuoro oli ilma jo selkiintynyt ja aurinkokin oli tullut esille.

C-radalla valitettavasti tuli hylky jo radan alkupuolella, kun Enja valitsi väärän putken pään. Muuten rata meni mukavasti ja kepitkin sujuivat. Maaliin tullessa katsoin aikaa ja ilokseni taulussa luki 50,14. Eli ihanneaika ylittyi 0,14 sekunnilla. Jos oikea putkenpää oli löytynyt olisi nolla ollut mahdollinen. Hyllystä huolimatta siis hyvä rata.

D-radalla ei keppien sisäänmeno meinannut löytyä, joten siitä kielto. Muuten sujuvaa menoa, mitä nyt Enja teki radan loppupuolella ison kaarroksen. Valitettavasti taisi ensimmäinen rata viedä vähän mehuja, sillä yliaikaa tuli 7,42. 
TULOS 12,42 ja 6. sija

Kokonaisuudessaan mukavasti menneet kisat ja positiivista on, että vauhtia alkaa löytymään. Josko jossain oli meille sopiva rataprofiili ja maltillinen ihanneaika, niin eiköhän nolla voisi olla mahdollinen.

enjula_juoksee-normal.jpg
Enja pellolla