Tovi on näistä kisoista jo kerinnyt vierähtää, mutta tässä viimein analysointia kisoista. Olin ilmoittanut Enjan kahdelle agilityradalle. Tuomarina toimi Henri Luomala.

D-rata tuntui mukavalta ja Enja eteni mukavasti. Maalissa kuulin kuuluttajan kertovan, että rata oli puhdas ja meni alle ihanneajan.
AV -0,82 RV 0 TULOS -0,82 LUVA ja 4. sija

E-rata ei ollut profiililtaan yhtä suoraviivainen kuin edellinen rata, mutta rataantutustumisessa se tuntui mukavalta. Esteelle 8 asti oli alla puhdas suoritus, mutta sitten Enja valitsi a:n putken sijaan. Loppurata meni virheettä, joten hylystä huolimatta olin tyytyväinen suoritukseemme.
TULOS HYL

enjan_nassu06032014-normal.jpg

D-radalla minulla oli flow-fiilis ja se näköjään on vain hyväksi. Pienestä oli kiinni, ettemme tällä kertaa saaneet kahta luvaa ja menolippua kakkosiin. Kieltämättä e-radalla ei meno ollut niin rentoa, kun takaraivossa poltteli ajatus luvasta. Hylyn jälkeen paineet katosivat ja loppuradan otin rennosti. Vielä kun oppisin hallitsemaan pääkoppaani, kun selkeästi parhaat tulokset tulevat, kun menen radalle pitämään hauskaa, enkä ajattele mahdollisia tuloksia. Kun tekee parhaansa niin, yleensä tulosta tulee, turha sitä on on radan aikana pohtia. No eikun uutta matoa koukkuun...