Kevät on ollut minulle kiireistä aikaa ja koiraharrastus on vähän siitä joutunut kärsimään. Tässä lyhyesti viime aikojen tapahtumia.

Pitkästä aikaa olimme Enjan kanssa Hyvinkäällä kisaamassa 26.4. Kahden agilityradan tuomarina toimi Heidi Viitaniemi. Tällä kertaa tuloksena oli kaksi hylkyä. Pienestä oli taas kiinni, mutta sellaista se on. Olen kuitenkin tyytyväinen, että pitkähköstä tauosta huolimatta Enja kulki nätisti ja pääosin radat sujuivat mukavasti.
TULOS 2 x HYL

pinkilla_penkilla1-normal.jpg
Meidän lauma

Meidän osalta ulkokisakausi alkoi 3.5 I-HAH:in kisoissa. Sääolosuhtet vaihtelivat ja ilma oli kylmä ja tuulinen, mutta Enjaahan ei se haitannut.

B-radalla (agi) haastavat kohdat sujuivat mukavasti, mutta rengas ohitettiin ja putken sijasta Enja lähti hakemaan puomia. Ei nyt rataaantutustuessa tullut moinen ohjaajalle miellen, kun putki oli puomin alla ja edelliseltä esteeltä suora linja putkeen. TULOS HYL

C-rata (hyppis) tuntui meille sopivammalta. Rima ja muurin palikat lentelivät ja renkaasta mentiin taas ohi. Lisäksi oli vielä yksi vitonen, josta en tiedä mistä tuli. Aikaakin saimme radalla kulumaan.
RV 20 AV 6,73 TULOS 26,73 ja 5.sija

Selkeästi kisoissa näkyi treenin puute, no onneksi kiireet ovat takana päin ja pääsemme taas treenaamaan.

Toukokuun alussa perinteisesti alkaa ulkokausi ja Myy pääsi aloittamaan uuden harrastuksen eli rally-tokon. Emännällä ei ollut oikeastaan mitään käsitystä lajista etukäteen, mutta kun kerran oli mahdollisuus hakea kurssille, niin toki tartuttiin tilaisuuteen. Ainakin parin treenikerran perusteella laji vaikuttaa hauskalta ja tarkoitus olisi Enjallekin opettaa kylttejä. Jos rally-tokosta tulisi Enjalle uusi laji, kun agility jää.

Jos nyt jatkossa yrittäisin olla ahkerampi päivittämään blogia...