Vaikka eletäänkin kesäkuuta, ei uskoisi olevan kesä. Lämpötila huitelee noin 10 asteen paikkella ja ulos mennessään saa pukea kunnolla vaatetta päälle. Vettä sataa lähes päivittäin ja lauantaina saimme niskaamme raekuuronkin. No säästä huolimatta pitää ottaa kesästä kaikki irti. Tässä vähän meidän puuhailuja kuluneen kuukauden ajalta.

Rally-toko
Myy treenaa rallya ryhmässä tiistaisin ja harmi kyllä säät eivät ole suosineet. Tipsun motivaatio on selkeästi kiinni siitä miten hyviä herkkuja emäntä tarjoaa. Veriletut olivat selkeästi pop, mutta Natural Menu ei ollut niin suurta herkkua, että vesisateessa kannattaisi hommia tehdä. Parhaimmillaan Myy kyllä tekee hienosti hommia, mutta tuskin meitä tullaan kisoissa näkemään. Viime kerralla minulla oli Enja mukana Myyn sijasta ja kyllä täytyy myöntää, että on itsellekin paljon motivoivampaa tehdä innokkaan koiran kanssa. Enja pääsi tekemään rataakin ja hienosti sujui ensikertalaiselta. Enjan kanssa olisi tarkoitus kisatakin, kunhan saamme treenattua tarpeeksi.

Agility

Agilityn saralla ei ole mitään kummempaa tapahtunut. Enjalla on ryhmätreenit kerran viikossa ja enpä ole jaksanut muulloin Ojankoon raahautua. Pitäisi kyllä ryhdistäytyä, kun tuli vapaatreenioikeus halliin lunastettua. Vielä emme ole kertaakaan hallilla käyneet, no sentään kausi loppuu vasta syyskuun lopussa.

SM-kisat käytiin Tampereella 14.-15.6 ja jälleen kerran oli tarjolla livestream. Eipä lienee vaikea arvata missä merkeissä kyseinen viikonloppu sujui; tietysti streamia tuijotellen.

Muuta

Muuten emme ole ihmeempiä tehneet. Kameraakaan ei ole tullut paljoa ulkoilutettua. Juhannusta vietimme perinteisesti äitini luona ja toki koirat saivat osansa herkuista. Loppuun koirien juhannusposet

jussi_enja_kivella1-normal.jpg
Enja

jussi_myy_kivella3-normal.jpg
Myy

jussi_taru_kivella2-normal.jpg
Taru