Tänään suuntasimme Enjan kanssa Järvenpäähän, osallistuaksemme möllikisoihin. Tarkoituksena oli pitää hauskaa ja kokeilla miten menee. Viimeisistä treeneistä oli kulunut parisen viikkoa, joten suuria odotuksia ei etukäteen ollut.

Ilmoittauduimme kahteen starttiin ja parempi tulos jäisi voimaan. Ensin vuorossa oli minimöllit ja niitä seuratessamme saimme vähän tuntumaa rataan. Vähän lämmittelimme ottamalla muutaman aidan ennen omaa vuoroamme ja Enja meni aidat hyvin.

Minien jälkeen oli vuorossa medien rataantutustuminen ja kun pääsin rataan tutustumaan, vaikutti että siinä parisen hankalaa kohtaa olisi putkien luona. Muuten rata vaikutti mukavalta, eikä siinä pahoja ansoja tuntunut olevan.

Ensimmäinen startti meni aluksi hienosti, mutta Enja ei meinannut tajuta, että putkesta pitäisi mennä ja aikaa kului. Muutoin vauhtia oli ja muutama rima putosi, mutta putkien sisäänmenoissa oli hankaluuksia. Ei kuitenkaan huonosti ensikertalaiselta; Enja piti hyvin kontakia minuun ja otti kontaktipinnat ongelmitta.

Pienen hengähdystauon päästä pääsimme uudelleen radalle ja tällä kertaa putketkaan ei niin ihmeellisiä enää Enjan mielestä olleet. Hiukan aikaa kuitenkin kului, kun se parilla putkella mietti hetken. Yksi riman pudotus tuli, mutta muut esteet sujuivat ongelmitta ja vauhtiakin oli mukavasti.

Sitten jännitimme tuloksia... Tällä kertaa Enja ei ihan palkintosijoille yltänyt, mutta toisen startin tulos oikeutti neljänteen sijaan. Todella tyytyväisinä päivän tuloksiin lähdimme kotia kohti.

Enjan tulokset:
Tuomarina toimi Seppo Savikko
Startti 1: ihanneaika 55s, suoritusaika 105,09 suoritusvirheet 45 TULOS 95,09
Startti 2: ihanneaika 55s, suoritusaika 68,34 suoritusvirheet 20 TULOS 33,34 4. sija