Hups,  nyt eletään jo helmikuuta ja päivitykset ovat unohtuneet/jääneet kiireessä.
Hiljaisuudesta huolimatta tammikuussa on kerinnyt tapahtua, tässä yhteenvetoa.

 

Vuokkoset Areena
Tätä ei voi hehkuttaa liikaa! Hallimme sai vuodenvaihteessa käyttöluvan ja ensimmäiset treenit olivat 2.1.
Eli pitkä agitauko on vihdoin päättynyt. Enja oli ihan onnesta sekaisin, kun se pääsi ensimmäistä kertaa halliin. Eikä se pysynyt ohjaajalla hanskassa, mutta vauhtia ja intoa sillä oli senkin edestä. Myy otti treenitauon loppumisen huomattavasti rauhallisemmin, vaikka se varmasti arvostaakin halliolosuhteita jos vaihtoehtona olisi lumihanki.


HSKH:n kisat 21.1.
Vuokkoset Areenan avajaiskisoihin olin ilmoittanut Enjan kahteen starttiin. Tuomarina toimi Kari Jalonen. Ensin oli vuorossa agilityrata. Enja oli edelleen varsin iloinen tauon päättymisestä ja se myös näkyi radalla. En muista, että milloinkaan olisimme noin kovaa menneet. Yksi mutka matkaan tuli, kun Enja kielsi yhden aidan ja valitettavasti kepit eivät ottaneet sujuakseen ja siinä niitä hinkatessa tuli hylky. Harmitti kyllä tuo keppisählinki, mutta muuten vauhti ja into oli kyllä kohdillaan. Hyppyradalla Enja kielsi yhden aidan, mutta ilmeisesti se oli antanut kaikkensa agiradalla, sillä yliaikaa tuli reilu seitsemän sekunttia. Hienointa hyppiksellä oli kuitenkin onnistuminen kepeillä.
TULOKSET
A-rata (agi) HYL
B-rata (hyppis) 12,19 (10.sija)

Ykkösluokkien jälkeen oli vuorossa avajaiset; puheita (mm. Pekka Haavisto) ja ihmisten kukittamista, kuvia jne.
Telkkarissakin näkyi vilahduksia kisoista, onneksi ei meidän suoritusta kuvattu (eipä siinä ollut kuin yksi koirakko kuvatun ja meidän välissä eli läheltä piti). Avajaisten virallisen osion jälkeen lähdimme tyytyväisinä kotia kohti.

 

TURKU KV 22.1
Sunnuntaina oli hyvin aikainen herätys, kun lähdin Myyn kanssa Turkuun näyttelyyn. Tipsuja oli ilmoitettu n. 100, joten pitkä päivä oli edessä. Matkustimme junalla ja olimme Turussa jo ennen kahdeksaa, siitä sitten bussilla messukeskukseen. Kun olin löytänyt tipsukehälle ja saanut tavarat purettua ja vähän kierreltyä messukeskusessa kello oli jo yhdeksän ja tipsukehä alkoi. Tällä kertaa maltoin hyvin olla kehän laidalla, sillä kuvasin kehää uudella kameralla. Olosuhteet eivät olleet kovin otolliset kuvaamiseen, mutta harjoituksen kannalta sen otinkin. Myyllä on on ollut pitkä näyttelytauko ja minua hiukan jännitti, miten se esiintyy. Seisomista olemme palautelleet mieleen viime aikoina, ja se sujuikin hyvin. Liikkuminen osoittautui ongelmalliseksi. Ilmeisesti Myy oli ennen kehää pelästynyt vierasta koiraa ja oli hiukan säikky, eikä kehässäkään suostunut liikkumaan kunnolla. Tuloksena tällä kertaa AVO EH.  Meidän pitänee mennä näyttelytreeneihin  tai mätsäreihin taas totuttelemaan näyttelyjuttuihin ennen seuraavia näyttelyitä