Kevät on ollut kiireistä aikaa ja blogin kirjoittaminen on jäänyt.
Ihan toimettomana ei koirapuolella kuitenkaan ole oltu, näyttelyissäkin on keritty käymään jo monta kertaa. Tässä tulokset:

Turku kv 25.1.2015 Taru VET EH1

Hyvinkää tiibetinspanieleiden erikoisnäyttely 14.3.2015 Myy AVO EH

Tampere kv 2.5.2015 Myy AVO H ja Taru VET ERI1 SA PN4 ROP-VET

Lahti rn 10.5.2015 Enja VET H

ryhmis_enja5.jpg
Enja tuomarin syynissä Lahden ryhmiksessä

Helatorstaina 14.5.2015 olimme Enjan kanssa rally-tokokisoissa Janakkalassa. Pisteitä saimme 78 ja näin ollen tulos oli kolmas hyväksytty ja saimme koulutustunnuksen RTK1. Kesän aikana olisi tarkoitus treenata avointa luokkaa ja syksyllä sitten korkkaamaan avoin luokka.

Mätsäreissä olemme kerinneet piipahtaa pari kertaa...
25.5.2015 oli I-HAH:in mätsäri Kivikossa ja mukana Myy ja Taru.
Myy sai pienten aikuisten kehästä punaisen nauhan, muttei sijoittunut nauhakehässä. Se oli myös Junior Handler-kisassa Sandran kanssa ja he sijoittuivat toisiksi.
Taru kisasi veteraaneissa ja yllätyksekseni meni voittamaan punaiset. Eli jatkoimme BIS-kisaan ja ei sieltäkään tarvinnut tyhjin käsin pois tulla, sillä Taru oli BIS5

taru_posetus_25042015.jpg
Tarun palkintoposetus

Eilen eli 31.5.2015 olimme Suomen Basenjit ry:n järjestämässä mätsärissä Munkkiniemessä koko lauman voimin. Eikä tälläkään kertaa tarvinnut tyhjin käsin kotiin lähteä :) Myy kisasi jälleen pienissä aikuisissa ja sai tällä kertaa sinisen nauhan, eikä sijoittunut nauhakehässä. Se oli myös Sandran kanssa jh-kehässä ja he sijoittuivat kolmansiksi. Enja sai veteraaneissa punaisen nauhan ja sijoittui neljänneksi ja Taru oli veteraanien sinisten toinen.

Emäntä tosiaan lomailee kesän ajan ja nyt on aikaa puuhailla koirien kanssa ja ehkä päivitellä blogiakin.