Mitäpä muuta loppiaisena tekisi kuin menisi kisaamaan. Herätys oli kyllä vähän turhan aikainen lomarytmissä elävälle, ja koiratkin jatkoivat vielä unia, vaikka olinkin jo hereillä. Tällä kertaa koko lauma pääsi mukaan ja siitäkös riemu repesi.

Ykkösluokkalaisille oli tarjolla yksi agirata tuomarinaan Jari Suomalainen. Kisaajia oli vähän, medeissä huimat viisi kappaletta. Enjan kanssa starttasimme kolmantena ja vaikka Enja kävikin radan reunalla kuikuilemassa (taisi etsiä isäntää), niin selvitimme radan puhtaasti. Enja ei ollut ihan parhaassa vireessä ja se näkyi vauhdissa, mutta lähellä ihanneaikaa sentään oltiin. Kuitenkin tällä suorituksella tuli voitto.

A-kisa (agi) AV 1,88 RV 0 TULOS 1,88 ja 1.sija

VIDEO

voittajat06012014-normal.jpg
Ykköspallilla

Radan jälkeen oli vuorossa koirien kuvaussessiot, joiden tuloksia odotan suurella mielenkiinnolla. Taru on haastava kuvattava, eikä tälläkään kertaa meinannut pysyä aloillaan, kun taas Myy pönötti nätisti. Tosin kaverikuva Enjasta ja Myystä oli jälleen haastavampi, kun Myy taisi kyllästyä pönöttämiseen.
Kuvaajana toimi Olivier, jonka kotisivut löytyvät täältä.

Koska Myy selkeästi halusi aksata (mitäpä muuta agihallissa voisikaan tehdä) osallistuin sen kanssa leikkimieliseen nakkiralliin. Alku oli vähän tahmea, kun Myy löysi ihanan nakkituoksun, mutta vauhtiin päästessään se meni hienosti ja maalissa sai nakit syötäväksi. Täytyihän samaa hauskuutta kokeilla Enjankin kanssa ja sekin taisi tykätä, vaikka aluksi ei meinannut huomata maalin nakkeja. No nakit katosivat nopeasti Enjan mahaan ja toki se olisi mielellään syönyt vähän enemmänkin nakkeja...

Myy nakkirallissa

Enja nakkirallissa

Palkintojen jaon jälkeen suuntasimme kotia kohti ja nyt odotellaan Enjalle juoksuja alkavaksi. Siispä edessä on kisataukoa, mutta viimeistään maaliskuussa palaamme kisaradoille.