Onpa ollut taukoa tässä kirjoittamisessa... No ei mitään kovin ihmeellistä ole tapahtunut (jollei meidän kylppäriremppaa lasketa).

Tänään oli pitkästä aikaa treenit. Meillä oli noin kahden viikon mittainen treenitauko ja se taisi näkyä... Enjan kanssa matkasimme Ojankoon julkisilla, joten sekin oli kokemus sinäänsä. Kyllä Enja selkeästi innostui, kun huomasi minne mennään.

Enjaa on nyt tainnut agikärpänen purra, ei häivääkään motivaation puutteesta. Tosin Enjan oikein innostuessa, se saa hepuleita. Onneksi se yleensä rauhoittuu ympyrää juostuaan.

Olen hyvin tyytyväinen tämän päiväisiin treeneihin, vaikka Enja hepuloikin, karkasi puomille ja keppejä ei ekalla radalla mielellään mennyt. Plussapuolina olikin onnistuneet irtautumiset putkeen ja onnistunut takaaleikkaus :D niin ja vauhtia piisasi. Kai oma ohjauskin on kehittynyt, kun ei enää niin epätoivoiselta tunnu radalla ollessa. Mun pitäis vaan enemmän luottaa Enjaan ja juosta itsekin niin kovaa kuin pääsee :D

Hiukan harmittaa, kun heinäkuussa ei sopivia kisoja ole. Jos nyt johonkin epiksiin pääsimme; täytyy katsoa. Ylpeä tuosta Enjasta olen, taitava se on, kunhan vielä toimisi kisoissakin...