Aurinkoisena vappupäivänä suuntasimme kohti Hollolaa Enjan kanssa. Tällä kertaa oli pitkästä aikaa vuorossa näyttely. Näyttelypaikka oli urheilukenttä keskellä metsää, perille löysimme ongelmitta.

Lapinkoiria oli ilmoitettu 15 ja ne olivat ensimmäisenä vuorossa. Tuomarina tänään toimi Harry Tast. Uroksia oli 6 ja kerkesin hyvin seuraamaan kehää.


Enja esiintyy

Narttuissa avo-luokassa oli neljä koiraa, joista Enja esittäytyi toiseksi viimeisenä. Enja esiintyi mukavasti ja seisoi nätisti paikallaan sitä tutkittaessa. Tällä kertaa oli tuplasyyni, sillä kehässä oli harjoitusarvostelijana Tuula Savolainen. Lopussa Enja alkoi hermostua,kun namia ei vielä tullutkaan ja rupesi komentamaan minua. Tällä kertaa tuloksena oli H, matalaraajaisen vaikutelman takia. Hyvää Enjassa oli turkki ja pää sekä ilme :) Enja olikin paikalla olleista nartuista ainoa, jolla turkkia oli. Se ilmeisesti myös vaikutti siihen, että Enja näytti matalaraajaiselta...


Tulostaulu

Vielä katsottiin paras narttu luokka ja ropin valinta. Tälläkertaa ROP ja samalla ROP-veteraani oli Barffas Duom'ma ja VSP Oravariihen Adalmiina.

Kuvia Enjasta tuli otettua mukava määrä :) Arvostelun voi lukea kotisivuiltamme Enjan tulossivulta.