Tänään päätimme pitkästä aikaa lähteä käymään Ojangossa, kun oli nätti ilma eikä ollut pakkastakaan. Mukaan pääsivät tällä kertaa Enja ja Myy.

Enjan kanssa tarkoituksena oli kokeilla miten agility sujuu pitkän tauon jälkeen. Enja oli innoissaan, kun se näki minne olimme tulleet. Intoa tosiaan piisasi ja keskittyminen vähän unohtui, joten ensimmäiset kokeilut olivat sählinkiä niin koiran kun ohjaajankin kannalta.

Sitten Enja sai vähän "levähtää" eli seurata sivusta, kun tuli Myyn vuoro. Myy oli ihan ensimmäistä kertaa agilitykentällä, joten kokeilimme vain muutamaa estettä. Puomi vaikutti aluksi Myyn mielestä pelottavalta, mutta harjoittelun myötä se alkoikin jo sujua mallikkaasti. Aitaa kokeiltiin ensin pelkästään siivekkeiden läpi menemistä ja kun se sujui laitoin riman maahan siivekkeiden väliin. Vaikka ei este korkea ollutkaan Myy silti hyppäsi sen yli ja siinä ei ongelmaa ollut. Putki oli Myyn mielestä sen verran pelottava, ettlä jätimme sen suosiolla myöhemmin opeteltavaksi.

Kun Myyn treeni oli ohi, oli jälleen Enjan vuoro ja otimme taas pientä radanpätkää. Enjalla kyllä piisasi vauhtia ja intoa. Kunhan vielä saisimme sen yhteispelin toimimaan ja taas palauteltua mieliin ohjaajalle miten sitä koiraa oikein ohjataankaan...