Aurinkoisena sunnuntaiaamuna suuntasimme Järvenpäähän ottamaan kaksi starttia. Tuomarina toimi tällä kertaa Pertti Siimes.

Aloitimme e-radalla, joka oli hyppyrata. Radalla oli pari hankalaa kohtaa, mutkaputki ja toisena kohta, jossa päätin kokeilla takaaleikkausta hypyllä. Toisena esteenä oli rengas, joka on Enjalle välillä vaikea. joten päätin sitten ohjata sen kunnolla. Radalle päästyäni tosiaan ohjasin renkaan hyvin, mutta sen seurauksena olin aavistuksen myöhässä, joten se kostautui jo edellämainitulla mutkaputkella (este 5). Videolta kyllä näkyy, että ohjaan Enjan suoraan väärään päähän eli täysin oma moka siis. Kepit oli taas takkuiset. Hypyt onnistuivat muuten hyvin, paitsi se suunnittelemani takaaleikkaus meni ihan mönkään. Loppurata (putkia ja hyppyjä) meni hyvin ja ihan vauhdikkaasti. Paremminkin olisi voinut mennä, jollei olisi tullut sählättyä. Seuraavaa rataa odotellessa treenasin vielä keppejä, jotta seuraavalla radalla menisi edes hiukan paremmin.

D-rata oli agilityrata, joka tuntui rataantutustumisessa helpommalta ja suoraviivaisemmalta kuin hyppyrata oli. Teimme sujuvaa rataa esteelle 11. asti, sitten oli vuorossa kepit. Tällä kertaa kepit meni jo paremmin kuin ekalla radalla, mutta vitonen silti tuli. Matka jatkui mukavasti taas esteelle 15, joka oli rengas. Enja taas kerran sujahti välistä, mutta sain sen onneksi korjattua ja loppurata oli taas sujuvaa etenemistä maaliin saakka. TULOS 26,27 ja 7. sija.

Kisoista jäi kuitenkin hyvä mieli, kun hylsyn jälkeen saimme tehtyä tuloksen. Treenattavaa vielä kuitenkin riittää, se tuli taas huomattua. Jo treenattavien listassa olleiden keppien lisäksi, pitää listaan lisätä myös rengas ja takaaleikkaukset. Nyt on tarkoitus pitää kisataukoa ja treenata kesän aikana keppejä. Toivottavasti saamme kepit pian kuntoon ja ehkä se sitten auttaa myös hitauteemme. Nykyäänhän kepit syö älyttömästi aikaa ja radallahan se tarkoittaa heti yliaikaa.