Näin vuoden vaihteessa voisi sen verran muistella menneitä, että summaisi viime vuoden tapahtumat...

Enja jatkoi agilityharrastusta ja kävi kesän aikana jokusen kerran kisaamassakin (into oli kateissa ja siihen homma sitten jäi). Tässä syksyn/talven mittaan on kadonnut into löytynyt ja vuoden viimeiset agitreenit menivät loistavasti ja hyvä mieli jäi :) Kesällä Enja kävi luonnetestissä, mikä oli ollut jo jonkin aikaa suunnitelmissa. Näyttelykehissä Enja kävi kolme kertaa tuloksilla 3x EH (ja kahdesti vielä luokkasijoitus). Paras saavutus Enjan kanssa oli kuitenkin pentujen myötä tulleen painon kuriin saaminen :D

Taru starttasi elämänsä ensimmäistä kertaa epävirallisissa agilitykisoissa ja osallistui myös mäykkyjen epävirallisiin rotumestaruuskisoihin. Tulokset eivät olleet kummoisia, mutta maaliin päästiin ja se oli meille jo suuri voitto :D Näyttelyissäkin Taru kävi kaksi kertaa hienoin tuloksin (1x VSP+serti ja 1xPN3)

Myy muuttui pikku pallerosta koiraksi (tai ainakin enemmän koirannäköiseksi) ja opetteli agilityn alkeita.
Myy kävi myös näyttelyissä saaden kerran ERIn ja muilla kerroilla tuloksena oli EH.

Vuonna 2010 on tarkoitus käydä koirien kanssa näyttelyissä ja Enjan kanssa kokeilla miten agikisat menevät... Toiveissa olisi myös saada Myy treeniryhmään mukaan ja jos oikein hyvin käy jonnekin epävirallisiin kisoihin kokeilemaan... Katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan :)