Sunnuntaiaamuna oli tiedossa aikainen herätys, sillä Myy oli ilmoitettu Turkuun. Tipsuja oli ilmoitettu yhteensä 80, joista pentuja neljä. Pitkä päivä siis oli tiedossa...

Myy oli ensimmäistä kertaa isossa näyttelyssä ja sillä riittikin ihmeteltävää. Ennen kehää kokeilimme miten Myy liikkuu. Häntä oli alhaalla, mutta välillä se nousi nätisti ylös. Nopeasti aika sitten kuluikin ja tipsupentuja huudeltiin kehään; ensin vuorossa kaksi urospentua. Myyllä oli kilpakumppanina toinen narttupentu. Liikkuminen ei Myyltä oikein vielä tunnu sujuvan, kun hajut vetää puoleensa. Välillä Myy kyllä liikkui pää ylhäällä. Kun meidän vuoro tulla mennä pöydälle, Myy oli siinä kiltisti ja antoi hyvin tuomarisedän tutkia itsensä, tosin suuhun kurkkaaminen taisi olla Myyn mielestä liikaa. Liikkeet olisivat todellakin voineet mennä paremminkin ja liikkeiden jälkeen seisotettaessa, ei Myy meinannut pysyä paikallaan. Kyllä hiukan yllätyin, kun tuomari Myyn laittoi ykköseksi. Kunniapalkintoa ei tällä kertaa tullut (ei yhtään ihmetytä Nolostunut), mutta kokemustahan sinne mentiin hakemaan. Arvostelu oli hyvä, ja varmasti Myylle kokemus teki hyvää. Vielä lisää itseluottamusta ja treeniä, niin eiköhän se esiintyminenkin ala sujumaan.

Kun Myy oli ollut kehässä kuluikin loppupäivä mm. tipsu- ja lapinkoirakehiä katsellen. Toki piti kierellä ja paljon tuttuja tulikin nähtyä. Myyntikojuista ei tällä kertaa mitään mukaan tarttunut, vaikka vähän niitäkin tuli vilkaistua. Kotimatkalle lähdettiin kuitenkin hyvissä ajoin ja oli ihana lopulta päästä kotiin, kun väsytti aika lailla. Mukava päivä oli :) Kiitos Annelle, että pääsin mukaan reissuun.